Ikuti
Nok Afifah
Nok Afifah
Email yang diverifikasi di lipi.go.id
Judul
Dikutip oleh
Dikutip oleh
Tahun
Quality assessment of dry noodles made from blend of mocaf flour, rice flour and corn flour
N Afifah, L Ratnawati
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 101 (1), 012021, 2017
542017
Assessing the impact of techno socioeconomic factors on sustainability indicators of microhydro power projects in Indonesia: A comparative study
WW Purwanto, N Afifah
Renewable Energy 93, 312-322, 2016
452016
Pengaruh pelapis dapat dimakan dari karagenan terhadap mutu melon potong dalam penyimpanan dingin
DA Darmajana, N Afifah, E Solihah, N Indriyanti
Agritech 37 (3), 280-287, 2017
322017
Pengaruh Kombinasi Plasticizer Terhadap Karakteristik Edible Film Dari Karagenan Dan Lilin Lebah-(the Effect of Plasticizer Combination on Characteristics of Edible Film From …
N Afifah, E Sholichah, N Indrianti, DA Darmajana
Biopropal Industri 9 (1), 49-60, 2018
262018
Pumpkin flour effects on antioxidant activity, texture, and sensory attributes of flat tubers noodle
NN Indrianti, E Sholichah, N Afifah
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 1011 (1), 012007, 2021
202021
Pengaruh Penggunaan Guar Gum, Carboxymethylcellulose(CMC) dan Karagenan terhadap Kualitas Mi yang Terbuat dari Campuran Mocaf, Tepung Beras dan Tepung Jagung
L Ratnawati, N Afifah
Pangan 21 (1), 43-54, 2018
19*2018
Evaluation of plasticizer addition in composite edible coating on quality of fresh-cut mangoes during storage
N Afifah, L Ratnawati, DA Darmajana
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 251, 012029, 2019
152019
Pengeringan Lapisan-Tipis Irisan Singkong Menggunakan Pengering (Infrared Thin-Layer Drying Of Cassava Chips Using Infrared Dryer)
N Afifah, A Rahayuningtyas, A Haryanto, SIKI Kuala
Jurnal Pangan 24 (3), 217-224, 2015
132015
Rancangan Proses Produksi Minuman Instan Skala Industri Kecil dari Empon-Empon
N Afifah, E Sholichah, CE WA
Prosiding SNaPP: Sains, Teknologi 2 (1), 393-400, 2011
132011
Efisiensi Penggunaan Air dan Energi Berbasis Produksi Bersih pada Industri Kecil Tahu: Studi Kasus IKM Tahu “Sari Rasa” Subang (Efficiency of Water and Energy Use Based on …
DA Darmajana, N Afifah, N Novrinaldi, U Hanifah, A Taufan
Jurnal Pangan 22 (4), 373-384, 2013
112013
Uji Stabilitas Emulsi Body Lotion Menggunakan Cetearyl Alcohol/Ceteareth 20 sebagai Self Emulsifier
N Afifah, AK Mirwan
Di dalam Prosiding Seminar Nasional Sains dan Teknologi Universitas Lampung …, 2008
112008
Optimization of banana bar formulation to provide a nourishing snack for toddlers using response surface methodology
A Sarifudin, N Afifah, N Indrianti, D Desnilasari, D Kristanti, L Ratnawati, ...
Food Science and Technology 41, 21-28, 2020
92020
Pembuatan Tepung Komposit Dari Pati Ganyong/Garut Dan Tepung Labu Kuning Sebagai Bahan Baku Flat Noodle-the Production of Composite Flour From Canna/arrowroot Starch and …
N Indrianti, N Afifah, E Sholichah
Biopropal Industri 10 (1), 49-63, 2019
92019
The effect of beans types and soaking time on the characteristics of Indonesian traditional food "Instant Bose"
L EKA YULIANTI, W Setiaboma, A NURRACHMA HAKIM, E Widowati, ...
Food Science and Technology 42, e19621, 2021
82021
Pemodelan Kinetika Pengeringan Beberapa Komoditas Pertanian Menggunakan Pengering Inframerah
N Afifah, A Rahayuningtyas, SI Kuala
Agritech 37 (2), 220-228, 2017
82017
Accelerated shelf life testing of mocatilla chip using critical moisture content approach and models of sorption Isotherms
DP Putri, LE Yulianti, N Afifah
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 1011 (1), 012023, 2021
72021
Pengaruh proses pemasakan dan penambahan bahan pengawet terhadap karakteristik lemang selama masa penyimpanan
E Sholichah, R Kumalasari, N Afifah, N Indrianti, F Nurintan, ...
Jurnal Pangan 29 (2), 149-159, 2020
72020
Faktor Risiko yang Berhubungan dengan Kejadian Berat Badan Lahir Rendah (BBLR) Studi Kasus di Kecamatan Wanasari Kabupaten Brebes
N Afifah
Semarang: Universitas Negeri Semarang, 2016
72016
The effects of using guar gum, carboxymethylcellulose (cmc) and carrageenan on the quality of noodles made from blend of mocaf, rice flour and corn flour
L Ratnawati, N Afifah
J Pangan 27 (1), 43-54, 2018
62018
Physicochemical properties of flakes made from three varieties of banana
L Ratnawati, N Afifah
AIP Conference Proceedings 1904 (1), 2017
62017
Sistem tidak dapat melakukan operasi ini. Coba lagi nanti.
Artikel 1–20