Taste of asean: traditional food images from Southeast Asian countries FKK Putra, MK Putra, S Novianti Journal of Ethnic Foods 10 (20), https://doi.org/10.1186/s42779-023-00189, 2023 | 16 | 2023 |
Gastronomy Tourism: Local Food ad Sustainable Tourism Experience - Case Study Cirebon MK Putra Proceedings of the 1st NHI Tourism Forum, 19-29, 2021 | 12 | 2021 |
Pelestarian Kudapan Kalua Kulit Jeruk Sebagai Warisan Gastronomi Sunda di Ciwidey Jawa Barat SN Firmani, D Turgarini, MK Putra Gastronomy Tourism Journal 5 (1), 35-51, 2018 | 10 | 2018 |
Identitas Gastronomi dan Perspektif Pariwisata yang Berkelanjutan MK Putra Jurnal Ilmiah Pariwisata 26 (1), 95-110, 2021 | 4 | 2021 |
Manfaat Google AdWords Sebagai Media Periklanan Produk Berbasis Daring Terhadap Masyarakat Generasi Z MK Putra Jurusan Teknik Informatika, Universitas Komputer Indonesia, 1-7, 2018 | 3 | 2018 |
Metode Memasak Dengan Teknik Sous Vide Dalam Pembuatan Produk Makanan Rendang Daging Sapi: Pendekatan Organoleptik MK Putra JURNAL BARISTA 3 (2), 212-222, 2016 | 3 | 2016 |
Inovasi Mie Basah Dengan Penambahan Tepung Kacang Hijau Terhadap Daya Terima Konsumen A Tiffani, C Ningsih, P Mandradithya Kusuma The Journal Gastronomy Tourism 4 (1), 51-58, 0 | 2 | |
Produk Kuliner Berbahan Baku Lokal dalam Pengembangan Wisata Kuliner di Desa Wisata Neglasari, Kecamatan Cisompet Kabupaten Garut MK Putra, ML Suryadana, AS Safari, M Misran Barista: Jurnal Kajian Bahasa dan Pariwisata 9 (1), 46-60, 2022 | | 2022 |
EXPLORING LOCAL COMMUNITY PARTICIPATION IN DEVELOPING SUSTAINABLE TOURISM DEVELOPMENT (a Case of Tangkuban Parahu Nature Tourism Park, West of Java Indonesia) MK Putra Journal of Tourism, Hospitality and Travel 2, 79-101, 2014 | | 2014 |
Analysis of Procake Cake Shop Business Development Strategy HR Rahmatullah, W Priatini, P Mandradhitya Kusuma The Journal Gastronomy Tourism 6 (2), 80-94, 0 | | |
Product Innovation in Using Mangosteen Skin in the Making of Batik Steamer UH Putri, W Priatini, M Kusuma The Journal Gastronomy Tourism 6 (1), 14-28, 0 | | |