Ikuti
Yeyen Maryani
Yeyen Maryani
University of Sultan Ageng Tirtayasa
Tidak ada email yang diverifikasi
Judul
Dikutip oleh
Dikutip oleh
Tahun
Kamus bahasa Indonesia untuk pelajar
Y Maryani
Jakarta: Reality Publisher, 2011
232011
The physicochemical properties of several Indonesian rice varieties
S Susiyanti, Y Maryani, S Sjaifuddin, N Krisdianto, MA Syabana
Biotropia 27 (1), 41-50, 2020
182020
Identification of macro elements (sucrose, glucose and fructose) and micro elements (metal minerals) in the products of palm sugar, coconut sugar and sugar cane
Y Maryani, A Rochmat, RO Khastini, T Kurniawan, I Saraswati
2nd and 3rd International Conference on Food Security Innovation (ICFSI 2018 …, 2021
142021
Pemberdayaan Bahasa Indonesia Memperkukuh Budaya Bangsa Dalam Era Globalisasi
Y Maryani
Jakarta: Badan Pengembangan dan Pembinaan Bahasa Kementerian Pendidikan dan …, 2011
112011
Pembuatan lem lateks dari limbah styrofoam yang digunakan untuk kemasan makanan
Y Maryani, N Kanani, R Rusdi
Teknika: Jurnal Sains dan Teknologi 14 (2), 189-200, 2018
92018
Determination and characterization of photocatalytic products of linear alkyl sulphonate by high performance liquid chromatography and nuclear magnetic resonance
Y Maryani, I Kustiningsih
Procedia Chemistry 17, 216-223, 2015
72015
Uji aktivitas beberapa katalis pada proses degradasi senyawa aktif deterjen secara fotokatalisi
Y Maryani, I Kustiningsih, Y Rakhm, H Nufus
72010
Keterangan pewatas: klausa pewatas dalam bahasa Indonesia
C Sudarsa
Pusat Pembinaan dan Pengembangan Bahasa, Departemen Pendidikan dan Kebudayaan, 1993
61993
Synthesis and Characterization of Silica Gel from Corn Cob Skin and Cob Waste
F Sulaiman, Y Adawiyah, MI Santoso, Y Maryani
2nd International Conference for Smart Agriculture, Food, and Environment …, 2022
32022
Pengolahan Air Limbah Laundry Menggunakan Adsorbsi Cangkang Telur Ayam
NS Fasihah, Y Maryani, H Heriyanto
Jurnal Ilmiah Wahana Pendidikan 8 (20), 129-139, 2022
32022
Genetic diversity of red rice varieties originating from West Java and Banten based on SSR marker related to palatability
FR Eris, AM Kartina, Y Maryani, T Aryani
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 482 (1), 012037, 2020
32020
Pengaruh Penambahan Sari Kacang Hijau Pada Peningkatan Nilai Gizi Minuman Kesehatan Aren Jahe
Y Maryani, H Herayati, A Rochmat, WE Kosimaningrum, A Buhari, ...
JURNAL INTEGRASI PROSES 11 (2), 17-22, 2022
22022
Inovasi Pangan Lokal Produk Aren Beras Kencur Sebagai Minuman Kesehatan
H Herayati, Y Maryani, A Rochmat, S Fadilla, U Syarifah
Jurnal Integrasi Proses 11 (1), 1-5, 2022
22022
Pengolahan Limbah Domestik dengan Kombinasi Metode Filtrasi Arang Aktif-Sabut Kelapa dan Adsorpsi Biji Kelor
RD Puspita, Y Maryani, WE Kosimaningrum
Prosiding Seminar Nasional Teknik Lingkungan Kebumian SATU BUMI 3 (1), 2021
22021
The Effect of Additional Sludge Resulted From Laundry Wastewater in Flocculation–Coagulation Which Used as Mixture of Planting Media in the Growth of Chili Plants (Capsicum …
Y Maryani
Advances in Biological Sciences Research 9, 45-51, 2021
22021
Kalibrasi Dan Validasi Sensor Sebagai Alat Ukur Gas Co 2 Yang Dihasilkan Pada Proses Fotokatalisis Senyawa Aktif Detergen
Y Maryani
Teknika: Jurnal Sains dan Teknologi 7 (2), 102-114, 2011
22011
The Local Food Innovation of Aren Beras Kencur as a Healthy Drink
Y Maryani
UNTIRTA PRESS, 2021
12021
IDENTIFIKASI UNSUR MAKRO (SUKROSA, GLUKOSA, DAN FRUKTOSA) SERTA UNSUR MIKRO (MINERAL LOGAM DAN ANTIOKSIDAN) PADA PRODUK GULA AREN, GULA KELAPA, DAN GULA TEBU
Y Maryani
UNTIRTA PRESS 1 (1), 35-50, 2021
12021
Mineral Contents of Several Indonesian Rice Varieties
S Susiyanti, N Nurmayulis, S Isminingsih, R Rahmayetty, Y Maryani, ...
Advances in Biological Sciences Research Joint proceedings of the 2nd and …, 2021
12021
Effect of heating time on the nutritional value of sap during traditional brown sugar processing from Arenga pinnata
Y Maryani, A Rochmat, J Jayanudin
Asia-Pacific Journal of Science and Technology 25 (4), 1-7, 2020
12020
Sistem tidak dapat melakukan operasi ini. Coba lagi nanti.
Artikel 1–20