Ikuti
Mukmin Sapto Pamungkas
Mukmin Sapto Pamungkas
Email yang diverifikasi di ugm.ac.id
Judul
Dikutip oleh
Dikutip oleh
Tahun
Chlorophyll extraction from suji leaf (Pleomele angustifolia Roxb.) with ZnCl 2 stabilizer
E Rahayuningsih, MS Pamungkas, M Olvianas, ADP Putera
Journal of food science and technology 55 (3), 1028-1036, 2018
342018
Effect of Physicochemical Process Variables on Natural Indigo Dye Production from Strobilanthes cusia Leaves by Response Surface Methodology
E Rahayuningsih, WS Fatimah, MS Pamungkas, T Marfitania
Indonesian Journal of Chemistry, 0
7
Effect of glucose, sucrose, and lactose solution on the stability of betacyanin pigment from red dragon fruit (Hylocereus polyrhizus) peels
MS Pamungkas, E Rahayuningsih, Y Kusumastuti
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 572 (1), 012014, 2020
22020
PHYSICOCHEMICAL AND DYEING CHARACTERISTICS OF COTTON FABRIC DYEING FROM THE EXTRACT OF ANGSANA (Pterocarpus indicus) BARK
MS Pamungkas, E Rahayuningsih, T Marfitania, WS Fatimah
Malaysian Journal of Analytical Sciences 25 (5), 858-866, 2021
12021
Prarancangan Pabrik Titanium Hidrat dari Ilmenit dengan Kapasitas 50.000 Ton/Tahun
MS PAMUNGKAS
Universitas Gadjah Mada, 2016
2016
Sistem tidak dapat melakukan operasi ini. Coba lagi nanti.
Artikel 1–5