Ikuti
Wignyanto .
Wignyanto .
Email yang diverifikasi di ub.ac.id
Judul
Dikutip oleh
Dikutip oleh
Tahun
Uji coba penggunaan inokulum tempe dari kapang Rhizopus oryzae dengan substrat tepung beras dan ubikayu pada unit produksi tempe Sanan Kodya Malang
W Sukardi, I Purwaningsih
Jurnal Teknologi Pertanian 9 (3), 207-215, 2008
442008
Effect of blanching on saponins and nutritional content of moringa leaves extract.
Y Indriasari, W Wignyanto, S Kumalaningsih
312016
Identification of aloin and saponin and chemical composition of volatile constituents from Aloe vera (L.) Peel
KS Narsih, WS Wignyanto
J Agric Food Tech 2, 79-84, 2012
292012
The quality of nata de coco from sawarna and mapanget coconut varieties to the time of storing coconut water
B Santosa, W Wignyanto, N Hidayat, S Sucipto
Food Research 4 (4), 957-963, 2020
192020
Pewarna alami daun sirsak (annona muricata l.) Untuk kain mori primissima (kajian: jenis dan konsentrasi fiksasi)
SD Anzani, MH Pulungan, W Wignyanto, SR Lutfi
Industria: Jurnal Teknologi dan Manajemen Agroindustri 5 (3), 132-139, 2016
162016
Bioremediasi Merkuri Menggunakan Bakteri Indigenous dari Limbah Penambangan Emas di Tumpang Pitu, Banyuwangi
SR Lutfi, W Wignyanto, E Kurniati
Jurnal Teknologi Pertanian 19 (1), 15-24, 2018
152018
Production and processing of yoghurt powder using foam-mat drying.
AC Sulaksono, S Kumalaningsih, W Wignyanto, I Santoso
132013
PENGEMBANGAN BELIMBING WULUH (AVERRHOA BILIMBI) SEBAGAI MANISAN KERING DENGAN KAJIAN KONSENTRASI PERENDAMAN AIR KAPUR (CA (OH) 2) DAN LAMA WAKTU PENGERINGAN
W Carina, W Wignyanto, WI Putri
Industria: Jurnal Teknologi dan Manajemen Agroindustri 1 (3), 195-203, 2012
13*2012
Microencapsulation of natural antioxidant powder from Aloe vera (L.) skin using foam mat drying method
S Kumalaingsih, S Wijana
International Food Research Journal 20 (1), 285, 2013
92013
Optimization of protein and tannin extraction in Moringa oleifera leaf as antioxidant source
R Wahyuni, W Wignyanto, S Wijana, S Sucipto
Food Research 4 (6), 2224-32, 2020
82020
N., and Ariningrum, A.(2009), Bioremediasi Limbah Cair Sentra Industri Tempe Sanan Serta Perencanaan Unit Pengolahannya (Kajian Pengaturan Kecepatan Aerasi Dan Waktu Inkubasi)
H Wignyanto
Jurnal Teknologi Pertanian 10 (2), 123-135, 0
8
analisis kelayakan teknis dan finansial produksi sosis jamur tiram pada skala industri kecil (studi kasus di budidaya jamur tiram ‘Wahyu’Kota Mojokerto)
MF Harlistaria, W Wignyanto, DM Ikasari
Industria: Jurnal Teknologi dan Manajemen Agroindustri 1 (2), 105-114, 2012
72012
Optimization of foam mat drying process of moringa leaf powder (Moringa oleifera) as protein and amino acids sources
R Wahyuni, W Wignyanto, S Wijana, S Sucipto
Food Research 5 (2), 418-426, 2021
62021
Optimization of NaOH concentration and trichloroacetic acid in bacterial carboxymethylation cellulose
B Santosa, W Wignyanto, N Hidayat, S Sucipto
Food Research Journal 4 (3), 594-601, 2020
62020
Screening of new bioactive in lebui beans (Cajanus sp.) of Lombok.
W Mushollaeni, S Kumalaningsih, I Wignyanto, I Santoso
International Food Research Journal 25 (1), 2018
62018
The best solvent and extraction time in pectin production made from waste of jackfruit (bark and straw)
W Wignyanto, NL Rahmah, AD Margani
Agroindustrial Journal 3 (1), 141, 2014
62014
PENENTUAN UMUR SIMPAN MINUMAN FUNGSIONAL SARI AKAR ALANG–ALANG DENGAN METODE ACCELERATED SHELF LIFE TESTING (ASLT)(Studi Kasus di UKM “R. ROVIT” Batu-Malang)
H Anagari, SA Mustaniroh, W Wignyanto
Agrointek: Jurnal Teknologi Industri Pertanian 5 (2), 133-140, 2011
62011
Effect of ohmic heating as a pretreatment method for biodiesel extraction from microalgae
I Sofi’i, SH Sumarlan, W Wignyanto, B Susilo
Jurnal Teknologi 81 (3), 83-89, 2019
52019
Effect of solid-state fermentation on Anthocyanin and physicochemical content of Lebui bean (Cajanus sp.)
W Mushollaeni, S Kumalaningsih, IS Wignyanto
Bioscience research 14 (4), 1096-1102, 2017
52017
Natural dye of soursop leaf (Annona muricata L.) for mori primissima fabric (study: types and fixation concentrations)
SD Anzani, W Wignyanto, MH Pulungan, SR Lutfi
Industria: Jurnal Teknologi dan Manajemen Agroindustri 5 (3), 132-139, 2016
52016
Sistem tidak dapat melakukan operasi ini. Coba lagi nanti.
Artikel 1–20