Aris Perdana Kusuma
Aris Perdana Kusuma
Verified email at uii.ac.id
TitleCited byYear
Optimization Direct Compression’s Co-Processed Excipient Microcrystalline Cellulose PH 102 and PovidoneŽK 30
AP Kusuma, AF Fudholi, AK Nugroho
IOSR Journal of Pharmacy and Biological Sciences 9 (2), 65-69, 2014
32014
Physical modification and characterization of starch using pregelatinization and co-process of various tubers from Yogyakarta as an excipient
R Awaluddin, AW Prasetya, Y Nugraha, MF Suweleh, AP Kusuma, ...
AIP Conference Proceedings 1823 (1), 020111, 2017
22017
Preperation And Characterization Of Β-Cyclodextrin Inclusion Complexes Oral Tablets Containing Poorly Water Soluble Glimipiride Using Freeze Drying Method
Y Syukri, L Fernenda, FR Utami, I Qiftayati, AP Kusuma, R Istikaharah
Indonesian Journal of Pharmacy 26 (2), 71, 2015
22015
Formulasi Tablet Ekstrak Kangkung Air (Ipomoea Aquatica F.) Dengan Variasi Kadar Amilum Manihot Sebagai Bahan Penghancur
S Khaidir, M Murrukmihadi, AP Kusuma
Jurnal Ilmiah Farmasi UII 11 (1), 1-8, 2015
12015
Flexibility of Custom Design over Simplex Lattice Design in Co-Processed Excipient Formulations
AP Kusuma
Science and Technology Indonesia 3 (1), 30-34, 2018
2018
FORMULASI TABLET EKSTRAK ANGKAK (RED YEAST RICE) DENGAN VARIASI CROSCARMELLOSE SODIUM SEBAGAI PENGHANCUR DAN LAKTOSA SEBAGAI PENGISI
A Resti, AP Kusuma, A Fudholi
Jurnal Ilmiah Manuntung 3 (1), 83-90, 2017
2017
OPTIMASI CO-PROCESSED EXCIPIENT MIKROKRISTALIN SELULOSA PH 102 DAN POVIDONE K 30 SERTA PENGGUNAANNYA DALAM FORMULASI TABLET PARASETAMOL
AP KUSUMA
Universitas Gadjah Mada, 2013
2013
Formulasi dan Evaluasi Tablet Kaptopril Menggunakan Amilum Umbi Talas dan HPMC yang Dimodifikasi Sebagai Pengisi dan Pengikat Metode Kempa Langsung
AS Kelana, AP Kusuma, O Indrati
PENGARUH SODIUM STARCH GLYCOLATE (SSG) SEBAGAI PEMBAWA TERHADAP PENINGKATAN DISOLUSI IBUPROFEN MENGGUNAKAN METODE FREEZE DRYING
R Hariyadi, TNS Sulaiman, AP Kusuma
Majalah Farmaseutik 8 (2), 163-169, 0
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–9