Follow
Sri Winarsih
Sri Winarsih
Verified email at umm.ac.id - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Hydrolysis of corncobs using a mixture of crude enzymes from Trichoderma reesei and Aspergillus niger for bioethanol production
SW dan Devi Dwi Siskawardani
energy reports 6 (2020), 256-262, 2020
132020
The Antioxidant Activity of Kelor (Moringa oleifera Lam.) Leaves Based on Drying Method.
DD Siskawardani, S Winarsih, K Khawwee
Jordan Journal of Biological Sciences 14 (2), 2021
112021
The anthocyanin pigment extract from red rose as antibacterial agent
EA Saati, AD Pusparini, M Wachid, S Winarsih
Malaysian Journal of Fundamental and Applied Sciences 14 (1-2), 184-187, 2018
112018
Daya Hambat Garanul Ekstrak Cacing Tanah (Lumbricus rubellus) Terhadap Bakteri Patogenik In vitro
L Istiqomah, E Damayanti, H Julendra, D Istika, S Winarsih
Jurnal Sain Vet 32 (1), 93, 2014
102014
Pigmen Sebagai Zat Pewarna dan Antioksidan Alami Identifikasi Pigmen Bunga, Pembuatan Produknya serta Penggunaannya
EA Saati, M Wachid, M Nurhakim, S Winarsih, MLA Rohman
UMMPress, 2019
92019
Pengarun Konsentrasi NaOH dan Lama Pemaparan Microwave terhadap Kandungan Selulosa, Hemiselulosa dan Lignin Tongkol Jagung
S Winarsih
Research Report, 285-290, 2016
92016
The utilization of Telang flower as healthy-natural food coloring on dawet drink
EA Saati, RD Mulandari, M Wachid, S Winarsih
AIP Conference Proceedings 2024 (1), 2018
82018
Pengawetan Strawberry (Fragaria ananassa) Menggunakan Edible Coating Berbasis Pektin Dari Cincau Hijau (Cylea barbata)
S Winarsih
Jurnal Ilmu-Ilmu Pertanian AGRIKA 12 (2), 108-115, 2018
82018
Karakteristik Kimia dan Organoleptik Biskuit dengan Penambahan Tepung Kacang Kedelai (Glycine max) dan Tepung Kulit Buah Naga Merah (Hylocereus costaricensis)
D Puspita, N Harini, S Winarsih
Food Technology and Halal Science Journal 4 (1), 52-65, 2021
72021
Non-Alcoholic Extraction of Rose Pigment as a Halal and Safe Natural Colorant and Bioactive Compound
EA Saati, R Aisyah, M Wachid, S Winarsih
Journal of Islamic Perspective on Science, Technology and Society 2 (2), 65-70, 2015
72015
THE COMBINATION OF DRAGON FRUITS SKIN AND TEAK LEAVES ANTHOCYANIN EXTRACT AS SOYMILK’S NATURAL DYE
TWR S.Wahyuni ,E. A. Saati, S. Winarsih, E. Susetyarini
Iraqi Journal of Agricultural Sciences 51 (4), 1188-1194, 2020
62020
Identifikasi senyawa aktif crude ekstrak bunga lawang (Illicium verum) dan uji antimikrobia pembusuk dari daging ayam broiler
S Winarsih, RE Vamelia, N Nurlaily, MG Tanzila
Jurnal Agroteknologi 12 (02), 196-202, 2018
62018
Pemanfaatan Jerami Padi untuk Produksi Bioetanol dengan Pretreament Microwave alkali dan Hidrolisis Menggunakan Enzim Kasar dari Trichoderma reesei dan Aspergillus niger
S Winarsih
Universitas Brawijaya, 2013
62013
Studi Pembuatan Edible Film Gel Okra (Abelmoschus Esculentus L.) Dengan Penambahan Pati Singkong
SM Muslimah, W Warkoyo, S Winarsih
Food Technology And Halal Science Journal 4 (1), 94-108, 2021
52021
Edukasi pedagang pangan jajanan anak sekolah di kabupaten Malang
D Damat, A Tain, DD Siskawardani, S Winarsih
JMM (Jurnal Masyarakat Mandiri) 4 (5), 785-796, 2020
52020
Teknologi Proses Pembuatan Beras Analog Fungsional
I Damat, A Ta’in, S Winarsih, DD Siskawardani, A Rastikasari
UMMPress, 2020
52020
Identifikasi dan Karakterisasi Pigmen Hasil Eksplorasi Kekayaan Hayati Lokal sebagai Pengganti Pewarna Berbahaya Rodhamin B guna Menunjang Ketersediaan Pangan yang Sehat dan Aman
EA Saati, M Wachid, S Winarsih
Laporan penelitian PUPT. DPPM DIKTI, 2014
52014
Pemanfaatan Limbah Padat Sari Apel sebagai Bahan Baku Cuka Apel Menggunakan Metode Backslop
A Novitasari, W Warkoyo, S Winarsih
Food Technology and Halal Science Journal 2 (1), 55-72, 2019
42019
Utilization of Non-Alcoholic Extract of Pigment Derived From Local Rose of Indonesia (Batu city) as Natural Colorant and Bioactive Safe and Halal Products
EA Saati, R Aisyah, M Wachid, S Winarsih
UMM Research Report 2 (2), 65-70, 2015
42015
Inhibitory Effect of Extract Granule of Earthworms (Lumbricus rubellus) on the Pathogenic Bacteria In Vitro
L Istiqomah, E Damayanti, H Julendra, S Winarsih
Jurnal Sain Veteriner 32 (1), 2014
42014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20