Hydrolysis of corncobs using a mixture of crude enzymes from Trichoderma reesei and Aspergillus niger for bioethanol production SW dan Devi Dwi Siskawardani energy reports 6 (2020), 256-262, 2020 | 13 | 2020 |
The Antioxidant Activity of Kelor (Moringa oleifera Lam.) Leaves Based on Drying Method. DD Siskawardani, S Winarsih, K Khawwee Jordan Journal of Biological Sciences 14 (2), 2021 | 11 | 2021 |
The anthocyanin pigment extract from red rose as antibacterial agent EA Saati, AD Pusparini, M Wachid, S Winarsih Malaysian Journal of Fundamental and Applied Sciences 14 (1-2), 184-187, 2018 | 11 | 2018 |
Daya Hambat Garanul Ekstrak Cacing Tanah (Lumbricus rubellus) Terhadap Bakteri Patogenik In vitro L Istiqomah, E Damayanti, H Julendra, D Istika, S Winarsih Jurnal Sain Vet 32 (1), 93, 2014 | 10 | 2014 |
Pigmen Sebagai Zat Pewarna dan Antioksidan Alami Identifikasi Pigmen Bunga, Pembuatan Produknya serta Penggunaannya EA Saati, M Wachid, M Nurhakim, S Winarsih, MLA Rohman UMMPress, 2019 | 9 | 2019 |
Pengarun Konsentrasi NaOH dan Lama Pemaparan Microwave terhadap Kandungan Selulosa, Hemiselulosa dan Lignin Tongkol Jagung S Winarsih Research Report, 285-290, 2016 | 9 | 2016 |
The utilization of Telang flower as healthy-natural food coloring on dawet drink EA Saati, RD Mulandari, M Wachid, S Winarsih AIP Conference Proceedings 2024 (1), 2018 | 8 | 2018 |
Pengawetan Strawberry (Fragaria ananassa) Menggunakan Edible Coating Berbasis Pektin Dari Cincau Hijau (Cylea barbata) S Winarsih Jurnal Ilmu-Ilmu Pertanian AGRIKA 12 (2), 108-115, 2018 | 8 | 2018 |
Karakteristik Kimia dan Organoleptik Biskuit dengan Penambahan Tepung Kacang Kedelai (Glycine max) dan Tepung Kulit Buah Naga Merah (Hylocereus costaricensis) D Puspita, N Harini, S Winarsih Food Technology and Halal Science Journal 4 (1), 52-65, 2021 | 7 | 2021 |
Non-Alcoholic Extraction of Rose Pigment as a Halal and Safe Natural Colorant and Bioactive Compound EA Saati, R Aisyah, M Wachid, S Winarsih Journal of Islamic Perspective on Science, Technology and Society 2 (2), 65-70, 2015 | 7 | 2015 |
THE COMBINATION OF DRAGON FRUITS SKIN AND TEAK LEAVES ANTHOCYANIN EXTRACT AS SOYMILK’S NATURAL DYE TWR S.Wahyuni ,E. A. Saati, S. Winarsih, E. Susetyarini Iraqi Journal of Agricultural Sciences 51 (4), 1188-1194, 2020 | 6 | 2020 |
Identifikasi senyawa aktif crude ekstrak bunga lawang (Illicium verum) dan uji antimikrobia pembusuk dari daging ayam broiler S Winarsih, RE Vamelia, N Nurlaily, MG Tanzila Jurnal Agroteknologi 12 (02), 196-202, 2018 | 6 | 2018 |
Pemanfaatan Jerami Padi untuk Produksi Bioetanol dengan Pretreament Microwave alkali dan Hidrolisis Menggunakan Enzim Kasar dari Trichoderma reesei dan Aspergillus niger S Winarsih Universitas Brawijaya, 2013 | 6 | 2013 |
Studi Pembuatan Edible Film Gel Okra (Abelmoschus Esculentus L.) Dengan Penambahan Pati Singkong SM Muslimah, W Warkoyo, S Winarsih Food Technology And Halal Science Journal 4 (1), 94-108, 2021 | 5 | 2021 |
Edukasi pedagang pangan jajanan anak sekolah di kabupaten Malang D Damat, A Tain, DD Siskawardani, S Winarsih JMM (Jurnal Masyarakat Mandiri) 4 (5), 785-796, 2020 | 5 | 2020 |
Teknologi Proses Pembuatan Beras Analog Fungsional I Damat, A Ta’in, S Winarsih, DD Siskawardani, A Rastikasari UMMPress, 2020 | 5 | 2020 |
Identifikasi dan Karakterisasi Pigmen Hasil Eksplorasi Kekayaan Hayati Lokal sebagai Pengganti Pewarna Berbahaya Rodhamin B guna Menunjang Ketersediaan Pangan yang Sehat dan Aman EA Saati, M Wachid, S Winarsih Laporan penelitian PUPT. DPPM DIKTI, 2014 | 5 | 2014 |
Pemanfaatan Limbah Padat Sari Apel sebagai Bahan Baku Cuka Apel Menggunakan Metode Backslop A Novitasari, W Warkoyo, S Winarsih Food Technology and Halal Science Journal 2 (1), 55-72, 2019 | 4 | 2019 |
Utilization of Non-Alcoholic Extract of Pigment Derived From Local Rose of Indonesia (Batu city) as Natural Colorant and Bioactive Safe and Halal Products EA Saati, R Aisyah, M Wachid, S Winarsih UMM Research Report 2 (2), 65-70, 2015 | 4 | 2015 |
Inhibitory Effect of Extract Granule of Earthworms (Lumbricus rubellus) on the Pathogenic Bacteria In Vitro L Istiqomah, E Damayanti, H Julendra, S Winarsih Jurnal Sain Veteriner 32 (1), 2014 | 4 | 2014 |