Ikuti
Rahma Labatjo
Rahma Labatjo
Gorontalo Health Polytechnic
Email yang diverifikasi di poltekkesgorontalo.ac.id
Judul
Dikutip oleh
Dikutip oleh
Tahun
Malnutrition prevalence among toddlers based on family characteristics: A cross-sectional study in the rural and urban areas of Aceh, Indonesia
A Al Rahmad, A Miko, R Labatjo, F Fajriansyah, Y Fitri, S Suryana
Sri Lanka Journal of Child Health 49 (3), 2020
332020
Karakteristik ibu dan pemberian ASI eksklusif dengan kejadian stunting di Kelurahan Padebuolo Kota Gorontalo
RL Indra Domili, Syafrawati Djamadi Suleman, Fitri Yani Arbie, M Anas Anasiru
AcTion: Aceh Nutrition Journal 6 (1), 25-32, 2021
152021
EXAMINING THE NUTRITION LEVELS AND STUNTING PROBLEM IN INDONESIAN CHILDREN
FY Arbie, R Labatjo
Aceh Nutrition Journal 4 (2), 89-98, 2019
142019
Pola Asuh Pengetahuan Pemberian Makan dengan Status Gizi Balita
I Domil, ZN Tangio, FY Arbie, MA Anasiru, R Labatjo, NS Hadi
Jurnal Kesehatan Manarang 7 (Khusus), 2021
122021
Determinant factors of stunting in under-five children
Y Podungge, E Yulianingsih, HS Porouw, E Saraswati, MM Tompunuh, ...
Open Access Macedonian Journal of Medical Sciences 9 (B), 1717-1726, 2021
112021
Kualitas cracker cibi sebagai alternatif cemilan sehat
FY Arbie, NS Hadi, DI Setiawan, R Labatjo, MA Anasiru
AcTion: Aceh Nutrition Journal 5 (1), 35-44, 2020
82020
Quality test of long-jawed mackerel (rastrelliger sp.) fish flour
I Domili, R Labatjo, LA Ntau, MA Anasiru, FY Arbie
Food Research 4 (3), 926-931, 2020
52020
Pelatihan Proses Asuhan Gizi Terstandar bagi Petugas Puskesmas
R Labatjo, I Tumenggung, M Bami
JMM (Jurnal Masyarakat Mandiri) 6 (1), 359-368, 2022
42022
Pelatihan dan Pendampingan Kader Posyandu Remaja
R Labatjo, AA Maridji
JMM (Jurnal Masyarakat Mandiri) 7 (1), 453-461, 2023
32023
Pola Asuh Pengetahuan Pemberian Makan Pada Balita Stunting
I Domili, ZN Tangio, FY Arbie, MA Anasiru, R Labatjo
Jurnal GIZIDO 14 (1 Mei), 83-91, 2022
32022
Lactobacillus casei fermentation effect of physical properties of corn flour (Zea mays saccharata Sturt)
M Anasiru, L Ntau, M Sumual, J Assa, R Labatjo
Food Research 3 (1), 64-69, 2019
32019
The effect of the addition of chicken feet flour to crispy corn on energy density and nutritional quality
NS Hadi, E Yulianingsih, R Labatjo, DI Setiawan, I Domili, MA Anasiru, ...
Food Research 6 (2), 413-422, 2022
12022
Overweight Dan Obesitas Pada Remaja Serta Pengaruhnya Terhadap Kesehatan Tulang
FY Arbie, VT Harikedua, DI Setiawan, R Labatjo
CV. Mitra Keluarga Sehat, 2022
12022
Testing Chemical Properties On Wet Noodles Has Been Suspected With Plush Flour (Rastrelliger sp.)
LA Ntau, R Labatjo, FY Arbie
Jambura Journal of Health Sciences and Research 4 (1), 397-405, 2022
12022
PELATIHAN EDUKATOR SEBAYA SEBAGAI UPAYA PENCEGAHAN MASALAH GIZI PADA REMAJA
R Labatjo
JMM (Jurnal Masyarakat Mandiri) 8 (1), 976-984, 2024
2024
Effectiveness of Pos Gizi
MA Anasiru, I Domili, FA Arbie, S Salman, R Labatjo, I Tumenggung
Food Research 7 (5), 92-98, 2024
2024
EXCLUSIVE BREASTFEEDING AND INFANT PSYCHOMOTOR DEVELOPMENT.
R Labatjo, I Saleh, FR Blongkod
National Nutrition Journal/Media Gizi Indonesia 18, 2023
2023
Weaning and nutritional status of under-three children
R Labatjo
Food Research 7 (5), 31-37, 2023
2023
Carcake as a healthy and nutritious dessert
R Labatjo, DI Setiawan
Food Research 7 (5), 21-26, 2023
2023
The Effectiveness of the “Panjang” Poffertjes Consumption on Blood Glucose Level
SD Talibo, I Tumenggung, F Nawai, R Labatjo
Current Nutrition & Food Science 17 (7), 773-781, 2021
2021
Sistem tidak dapat melakukan operasi ini. Coba lagi nanti.
Artikel 1–20