Follow
HERMAWAN PRASETYANTO
HERMAWAN PRASETYANTO
Sekolah Tinggi Pariwisata AMPTA Yogyakarta
Verified email at ampta.ac.id - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Analisis Penerapan Hazard Analysis Critical Control Point (Haccp) Pada Pengolahan Makanan Di Mainkitchen Hyatt Regency Yogyakarta
H Prasetyanto, YB Ratri
Media Wisata 16 (2), 2018
172018
Urban farmer communities empowerment through the climate village program in Sleman, Yogyakarta
BT Sumbodo, S Raharjo, H Prasetyanto, SR Ika
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 824 (1), 012116, 2021
112021
Hotellogy-A New Branch Of Philosophy Of Science
A Surwiyanta, H Prasetyanto
Journal of Environmental Management & Tourism 13 (2), 466-476, 2022
92022
Pemberdayaan Masyarakat Model Triple Helix: Pengembangan Desa Wisata Kampung Iklim di Desa Pandowoharjo Sleman Daerah Istimewa Yogyakarta
BT Sumbodo, S Sardi, S Raharjo, H Prasetyanto
Patria: Jurnal Pengabdian Kepada Masyarakat 3 (2), 143, 2021
42021
Potensi Makanan Tradisional Mie Lethek Sebagai Daya Tarik Wisata di Daerah Istimewa Yogyakarta
SP Nugroho, E Mulyantari, H Prasetyanto
Senorita Seminar Nasional Kepariwisataan 2 (1), 54-64, 2021
32021
Pemanfaatan lahan pekarangan sebagai sumber pendapatan alternatif di masa pandemi covid-19 melalui budidaya lele sistem bioflok pada kolam terpal dan drum di desa pandowoharjo …
T Sumbodo, S Sardi, S Raharja, H Prasetyanto
Jurnal Pertanian Agros 22 (2), 211-227, 2020
32020
PENGEMBANGAN GREEN TOURISM DI DESA WISATA SRIMULYOUNTUK PELESTARIAN LINGKUNGAN
D Wahyudi, EU Hasanah, R Lantarsih, M Syamsiro, H Prasetyanto
PROSIDING FAKULTAS EKONOMI DAN BISNIS UNIVERSITAS DHARMAWANGSA 1 (1), 46-51, 2022
22022
Archaeological Contributions for Cultural Tourism
E Mulyantari, N Erningdyah, SP Nugroho, H Prasetyanto
Technium Soc. Sci. J. 24, 571, 2021
22021
Atraksi Pencaksilat Merpati Putih Sebagai Daya Tarik Wisata Dalam Upaya Melestarikan Warisan Budaya Indonesia
SP Widagda, H Prasetyanto, T Suharto
Media Wisata 20 (1), 136-147, 2022
12022
Penguatan Desa Wisata Berbasis Kampung Iklim: Menuju Terwujudnya Ketahanan Pangan di Desa Pandowoharjo Sleman Yogyakarta
BT Sumbodo, S Sardi, S Sunarya, H Prasetyanto
Patria: Jurnal Pengabdian Kepada Masyarakat 2 (1), 69-82, 2020
12020
Gastronomy Traditional Culinary Names at Gadri Restaurant, Yogyakarta Palace Through Ethnolinguistics History and Culture
A Albattat, NS Prasiyono, H Prasetyanto
Journal of Islamic Tourism (JIT) 36, 0
1
Experiments in Processing Castengel with Tempe Flour as a Substitute Wheat Flour
LP Inggriyanita, EM Mulyantari, H Prasetyanto
Gastronary 2 (2), 32-43, 2023
2023
Traditional Cake Tolpit as Gastronomic Tourism (Exploration Study on Tolpit MSME in Bantul Regency, Yogyakarta)
SN Lita, S Saryani, H Prasetyanto, Y Setiaji
UNCLLE (Undergraduate Conference on Language, Literature, and Culture) 3 (1 …, 2023
2023
Molecular Gastronomi Methods in Es Teller: Jellification Technique
SP Nugroho, BD Cahyanto, H Prasetyanto
Proceedings of International Seminar on Translation, Applied Linguistics …, 2022
2022
Exsplorative Study of the Use of Edible Flowers as Garnishs in Food Serving
VAD Saputra, H Prasetyanto, S Heni
International Conference UNCLLE 2 (1), 133-139, 2022
2022
KUALITAS PELAYANAN “LING-LUNG KOPI AND EATERY” SEBAGAI TUJUAN WISATA KULINER DI YOGYAKARTA
KN Prasasti, H Prasetyanto
UNCLLE (Undergraduate Conference on Language, Literature, and Culture) 1 (1), 2021
2021
Customer Purchasing Intention towards Healthy Selection of Menus in Fast Food Restaurant
A Jamaludin, A Albattat, H Prasetyanto, NAS Salehuddin
2021
Pengembangan Dakwah Pondok Pesantren Penghafal Alquran (PPPA) Raudhatul Jannah melalui Program Halal Tourism
SP Widagda
Media Wisata 18 (1), 30-40, 2020
2020
Pengaruh Lingkungan Kerja dan Gaya Kepemimpinan Terhadap Kepuasan Kerja Serta Dampaknya pada Prestasi Kerja di Hotel Inna Garuda Yogyakarta
H Prasetyo
Media Wisata 8 (2), 2012
2012
Kelestarian Budaya sebagai Dasar dalam Upaya Pengembangan Pariwisata di Yogyakarta
H Prasetyanto
Media Wisata 5 (2), 2010
2010
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20