Follow
Yohanes Kristianto
Yohanes Kristianto
Politeknik Kesehatan Kemenkes Malang (Department of Nutrition, Polytechnic of Health MoH RI)
Verified email at poltekkes-malang.ac.id - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Albumin and zinc content of snakehead fish (Channa striata) extract and its role in health
A Mustafa, MA Widodo, Y Kristianto
IEESE International Journal of Science and Technology 1 (2), 1, 2012
1662012
Faktor determinan pemilihan makanan jajanan pada siswa sekolah dasar
Y Kristianto, BD Riyadi, A Mustafa
Kesmas: Jurnal Kesehatan Masyarakat Nasional (National Public Health Journal …, 2013
652013
Buku Ajar Gizi dalam Daur Kehidupan
J Sharlin, S Edelstein, Translator-Kristianto-dkk
Penerbit Buku Kedokteran EGC, 2014
46*2014
Determination of discretionary salt intake in an iodine deficient area of East Java-Indonesia using three different methods.
A Mustafa, S Muslimatun, J Untoro, MCPJ Lan, Y Kristianto
Asia Pacific journal of clinical nutrition 15 (3), 2006
252006
Keamanan Pangan, Teori dan Praktik
SK Knechtges, Paul L, Alih Bahasa: Andry Hartono, Yohanes Kristianto
Penerbit Buku Kedokteran EGC, 2014
16*2014
Pendugaan Umur Simpan Sirup Temulawak (Curcuma xanthorrhiza Roxb), Madu dan Ekstrak Ikan Gabus (Ophiocephalus striatus) dengan Model Arrhenius dan Model Q10
IK Suwita, Y Kristianto, FY Purwaningsih
Agromix 2 (2), 18-35, 2013
92013
Panduan Memilih dan Belanja Makanan Sehat
Y Kristianto
Nailil Printika, 2010
82010
234+ Resep MPASI untuk Tumbuh Kembang Otak Anak
IP Aning, Y Kristianto
Genta Group, 2015
72015
Pembuatan Formula Enteral Gagal Ginjal Kronik Menggunakan Tepung Mocaf, Tepung Ikan Gabus dan Konsentrat Protein Kecambah Kedelai
FD Palupi, Y Kristianto, AH Santoso, PK Malang, J Besar, I No
Poltekkes Kemenkes, Malang, 2015
62015
Pengaruh Bahan dan Konsentrasi Perendam Na2HPO4 dan Na5P3O10 Terhadap Mutu, Fisik, Kimiawi, dan Mutu Organoleptik Beras Instan
N Erywiyatno, Y Kristianto
Media Gizi Kel 27 (2), 86-92, 2003
52003
Kreativitas Pengembangan Formula Tempe Generasi Dua Di Kota Malang
AH Fitriah, Y Kristianto, A Pudjirahaju
Jurnal Informasi Kesehatan Indonesia 3 (2), 96-103, 2017
42017
Processing Practice of Second Generation Tempeh Recipein Centre of Tempeh Home Industry in Malang
Y Kristianto, AH Fitriah, WD Astuti
Buletin Penelitian Sistem Kesehatan 18 (2), 20944, 2015
42015
Olahan Lidah Buaya
K Yohanes
Trubus Agrisarana, Surabaya, 2005
42005
Antioxidant increase by response surface optimization and Bayesian neural network modelling of pumpkin (Cucurbita moschata Duch) freezing
Y Kristianto, W Wignyanto, BD Argo, I Santoso
Food Res 5, 73-82, 2021
32021
Effect of fuzzy-controlled slow freezing on pumpkin (Cucurbita Moschata Duch) cell disintegration and phenolics
Y Kristianto, Wignyanto, BD Argo, I Santoso
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 14, 277-285, 2020
32020
Formulasi Cookies Untuk Diet Rendah Energi dan Tinggi Serat
ID Astutik, Y Kristianto
Temu Ilmiah Kongres XIII Persatuan Ahli Gizi Indonesia (PERSAGI), Bali 20 …, 2005
32005
Budaya Pengolahan Produk Tempe Generasi Dua di Sentra Industri Kerajinan Tempe Kota Malang
Y Kristianto, AH Fitriah, WD Astuti
Buletin Penelitian Sistem Kesehatan–Vol 18 (2), 197-202, 2015
22015
PENGARUH PEMBERIAN SARI IKAN GABUS (Channa ntriata) TERHADAP PERBAIKAN KONDISI DIABETES PADA TIKUS WISTAR (Rattus norvegicus) DIABETES MELLITUS
A Mustafa, BD Riyadi, Y Kristianto, A Pudjirahaju
The Indonesian Journal of Public Health 10 (1), 57, 2013
22013
Mikrobiologi Dasar
Q A’yun, A Asmarany, D Fitriyah, A Awaluddin, IA Rini, M Mahyarudin, ...
Yayasan Kita Menulis, 2022
12022
Changes of gray level co-occurrence matrix (GLCM) texture and antioxidant level during freezing of pumpkin
Y Kristianto, W Wignyanto, BD Argo, I Santoso
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 733 (1), 012082, 2021
12021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20