Active carbon respiratory masks as the adsorbent of toxic gases in ambient air K Khayan, T Anwar, S Wardoyo, W Lakshmi Puspita Journal of toxicology 2019, 2019 | 34 | 2019 |
Health education to reduce helminthiasis: Deficits in diets in children and achievement of students of elementary schools at Pontianak, West Kalimantan WL Puspita, K Khayan, D Hariyadi, T Anwar, S Wardoyo, BM Ihsan Journal of parasitology research 2020, 2020 | 14 | 2020 |
Respiratory mask using a combination of spunbond, meltblown, and activated carbon materials for reducing exposure to CO: an in vivo study K Khayan, T Anwar, S Wardoyo, WL Puspita Environmental Science and Pollution Research 28 (15), 18989-18994, 2021 | 13 | 2021 |
Penerapan Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) terhadap penurunan bahaya mikrobiologis pada makanan khusus anak berbasis hewani di Rumah Sakit Umum Daerah Dr … P Widyana Lakshmi, Y Prawiningdyah, FZ Nisa Jurnal Gizi Klinik Indonesia 7 (1), 8-16, 2010 | 9 | 2010 |
Perbandingan Daya Terima Makanan Serta Faktor-Faktor Yang Mempengaruhi Pada Sistem Penyelenggaraan Makanan Swakelola Dan Outsourcing I Sunarya, WL Puspita Pontianak Nutrition Journal (PNJ) 1 (2), 74-77, 2019 | 8 | 2019 |
Integrated water treatment system for peat water treatment K Khayan, AH Sutomo, A Rasyid, WL Puspita, D Hariyadi, T Anwar, ... CLEAN–Soil, Air, Water 50 (2), 2100404, 2022 | 3 | 2022 |
Determinant Factors of Low Back Pain in Paving Block Workers K Khayan, H Hyasinta, T Anwar, WL Puspita, S Wardoyo, MI Hanif Jurnal Kesehatan Masyarakat 16 (3), 439-444, 2021 | 2 | 2021 |
Analisis jenis, Jumlah dan Mutu Sarapan Pagi siswa sekolah dasar S Sopiyandi, WL Puspita Jurnal Vokasi Kesehatan 2 (1), 62-68, 2016 | 2 | 2016 |
Hubungan pola makan dan gaya hidup dengan kejadian hipertensi pada pasien rawat jalan di upk puskesmas purnama E Apriani, P WL J Ilmu Pangan dan Gizi 8 (1), 2015 | 2 | 2015 |
Appropriate Media for Noodles to Increase Food Consumption in School-Age Children WL Puspita, K Khayan, MI Hanif, BM Ihsan, A Rahman, S Wardoyo Open Access Macedonian Journal of Medical Sciences 10 (E), 1582-1587, 2022 | 1 | 2022 |
GAMBARAN PENGETAHUAN HIPERTENSI DAN KEPATUHAN DIET PADA PENDERITA HIPERTENSI TP Devanti, M Ginting, D Desi, D Dahliansyah, D Hariyadi, WL Puspita Pontianak Nutrition Journal (PNJ) 7 (1), 449-452, 2024 | | 2024 |
PENDAYAGUNAAN LUMPUR GAMBUT DAN KOTORAN SAPI UNTUK MEMPERCEPAT COMPOSTING PADA SAMPAH RUMAH TANGGA BM Ihsan, K Khayan, CD Sucipto, WL Puspita, N Nasihin Jurnal Abdi Insani 11 (1), 660-666, 2024 | | 2024 |
Pengaruh Pemberian Buku Saku Pantau Mandiri (KUSADARI) terhadap Pengetahuan dan Kepatuhan Konsumsi Tablet Tambah Darah (TTD) pada Ibu Hamil D Desi, TM Dewi, WL Puspita JGK: Jurnal Gizi dan Kesehatan 3 (2), 82-91, 2023 | | 2023 |
Edukasi dengan Cinema Gizi (Cinemagiz) dalam Pencegahan Anemia pada Remaja J Gambir, WL Puspita, I Jaladri, F Fathmawati MITRA: Jurnal Pemberdayaan Masyarakat 7 (2), 124-135, 2023 | | 2023 |
THE EFFECT OF THE PROVISION OF MANDIRI POCKET BOOK (KUSADARI) CONSUMPTION KNOWLEDGE AND COMPLIANCE TABLET FOR ADDING BLOOD FOR PREGNANT MOTHERS D Desi, TM Dewi, WL Puspita Jurnal Bahana Kesehatan Masyarakat (Bahana of Journal Public Health) 7 (2 …, 2023 | | 2023 |
Aplikasi teknologi tepat guna pengolahan air sebagai sumber air bersih masyarakat BM Ihsan, CD Sucipto, WL Puspita Jurnal Pembelajaran Pemberdayaan Masyarakat (JP2M) 4 (2), 459-466, 2023 | | 2023 |
Pengaruh Nugget Ikan Tenggiri Tepung Daun Kelor (Moringa Oleifera) Terhadap Asupan Gizi Dan Kadar Haemoglobin Ibu Hamil WL Puspita, I Jaladri Pontianak Nutrition Journal (PNJ) 6 (2), 2023 | | 2023 |
The Potential Antibacterial Effect of Papaya Leaf Extract (Carica papaya L) and Miana Leaf Extract (Coleus scutellarioides L) as Adjuvant Therapy for Rifampicin-Resistant … WS Zaini, N Kurniati, K Khayan, BM Ihsan, WL Puspita, MI Hanif Poltekita: Jurnal Ilmu Kesehatan 17 (1), 182-189, 2023 | | 2023 |
STATUS OF EXCLUSIVE BREASTFEEDING AND COMMUNITY-BASED TOTAL SANITATION (STBM) ON STUNTING EVENTS IN PEAT AND THE KAPUAS RIVER J Gambir, WL Puspita JURNAL KESMAS DAN GIZI (JKG) 5 (2), 217-226, 2023 | | 2023 |
DAYA TERIMA DAN ANALISIS PROTEIN SERTA ANTIOKSIDAN PADA NUGGET IKAN TOMAN DAN DAUN KEDADAI A Rafiony, M Mulyanita, WL Puspita, JSR Purba, D Desi Pontianak Nutrition Journal (PNJ) 6 (1), 292-298, 2023 | | 2023 |