Ikuti
Noer Abyor Handayani
Noer Abyor Handayani
Chemical Engineering Department, Faculty of Engineering, Universitas Diponegoro
Email yang diverifikasi di che.undip.ac.id
Judul
Dikutip oleh
Dikutip oleh
Tahun
Swelling power and water solubility of cassava and sweet potatoes flour
H Kusumayanti, NA Handayani, H Santosa
Procedia Environmental Sciences 23, 164-167, 2015
2172015
Potency of solar energy applications in Indonesia
NA Handayani, D Ariyanti
International Journal of Renewable Energy Development 1 (2), 33-38, 2012
1782012
Hadiyanto (2012) Feasibility of using microalgae for biocement production through biocementation
D Ariyanti, NA Handayani
J Bioprocess Biotechniq 2 (111), 2, 2012
672012
An overview of biocement production from microalgae
A Dessy, N Abyor, H Hadi
International Journal of Science and Engineering 2 (2), 31-33, 2011
642011
Potential production of polyunsaturated fatty acids from microalgae
N Abyor, A Dessy, H Hady
International Journal of Science and Engineering 2 (1), 13-16, 2011
382011
Potensi Mikroalga sebagai sumber biomasa dan pengembangan produk turunannya
AH Noer, A Dessy
Teknik 33 (2), 58-66, 2012
272012
Pemanfaatan hati ayam sebagai fortifikan zat besi dalam bubur bayi instan berbahan dasar ubi jalar ungu (Ipomoea Batatas L.)
H Santosa, NA Handayani, C Nuramelia, NYT Sukma
Jurnal Inovasi Teknik Kimia 1 (1), 2016
212016
Ekstraksi Saponin Dari Daun Waru Berbantu Ultrasonik Suatu Usaha Untuk Mendapatkan Senyawa Penghambat Berkembangnya Sel Kanker
H Santosa, W Sari, NA Handayani
Jurnal Inovasi Teknik Kimia 3 (2), 2018
192018
Effect of pH on physicochemical properties of cassava starch modification using ozone
I Pudjihastuti, N Handayani, S Sumardiono
MATEC Web of Conferences 156, 01027, 2018
182018
Fortifikasi inorganik zink pada tepung ubi jalar ungu sebagai bahan baku bubur bayi instan
NA Handayani, H Santosa, B Profegama, A Yuna
Reaktor 15 (2), 111-116, 2014
182014
Modifikasi tepung ubi jalar ungu (Ipomoea batatas L. poir) dengan metode heat moisture treatment (HMT) sebagai bahan baku pembuatan mi instan
H Santosa, NA Handayani, HA Bastian, IM Kusuma
Metana 11 (01), 2015
172015
Biofixation of Carbon dioxide by Chlamydomonas sp. in a Tubular Photobioreactor
H Hadiyanto, S Sumarno, RN Rostika, NA Handayani
International Journal of Renewable Energy Development 1 (1), 10-14, 2012
162012
Analisis pengaruh pembelian dan penjualan kepada pihak yang berelasi dan tidak berelasi terhadap laba bersih pada industri otomotif dan komponennya
IR Handayani
MIX: Jurnal Ilmiah Manajemen 4 (1), 152620, 2014
152014
Biodiesel production from kapok (Ceiba pentandra) seed oil using naturally alkaline catalyst as an effort of green energy and technology
NA Handayani, H Santosa, M Sofyan, I Tanjung, A Chyntia, P Putri, ...
International Journal of Renewable Energy Development 2 (3), 169-173, 2013
142013
HIDROLISA ENZIMATIK PATI TAPIOKA DENGAN KOMBINASI PEMANAS MICROWAVE-WATER BATH PADA PEMBUATAN DEKSTRIN.
H Santosa
Jurnal Ilmiah Momentum 6 (2), 2010
132010
Recent technology of edible coating production: A review
V Andriani, NA Handayani
Materials Today: Proceedings, 2023
122023
The quality of analog rice from composite flour: Modified cassava flour, Zea mays, Canavalia ensiformis and Dioscorea esculenta using hot extrusion
S Sumardiono, I Pudjihastuti, NA Handayani, H Kusumayanti
Advanced Science Letters 24 (12), 9794-9796, 2018
122018
Kajian karakteristik beras analog berbahan dasar tepung dan pati ubi ungu (Ipomea batatas)
NA Handayani, H Cahyono, W Arum, I Sumantri, P Purwanto, ...
Jurnal Aplikasi Teknologi Pangan 6 (1), 2016
122016
Pembuatan beras analog berbahan dasar tepung sukun termodifikasi heat moisture treatment
H Santosa, NA Handayani, AD Fauzi, A Trisanto
Jurnal Inovasi Teknik Kimia 3 (1), 2018
112018
Physicochemical characteristics of artificial rice from composite flour: modified cassava starch, Canavalia ensiformis and Dioscorea esculenta
S Sumardiono, I Pudjihastuti, NA Handayani, H Kusumayanti
E3S Web of Conferences 31, 06005, 2018
112018
Sistem tidak dapat melakukan operasi ini. Coba lagi nanti.
Artikel 1–20