Follow
Prasetyon Winarno
Prasetyon Winarno
universitas ciputra
Verified email at ciputra.ac.id
Title
Cited by
Cited by
Year
The improvement of nutrition quality and organoleptic characteristics of Indonesian milkfish meatball by adding kelor (Moringa oleifera Lam) leaves
H Minantyo, H Purnomo, PS Winarno, M Kartikawati
Faculty of Food Science & Technology, UPM, 2019
212019
Trend Bisnis Food and Beverages Menuju 2030
IC Dewi, ATL Indrianto, M Soediro, PS Winarno, H Minantyo, MR Sondak, ...
Penerbit Lakeisha, 2022
132022
Pengaruh Iklan Lazada Lee Min Ho Sebagai Brand Ambassador Terhadap Minat Belanja Konsumen (Doctoral dissertation)
PSP Winarno
Utami, S.(2021). Proses Penyesuaian Kode Bahasa Dalam Komunikasi Antarbudaya …, 2021
112021
Innovation to pisang barlin (Musa acuminata AA) as the substitute flour
MR Sondak, H Minantyo, PS Winarno
Jurnal Bahan Alam Terbarukan 7 (1), 89-95, 2018
42018
Penggunaan Abu Merang (oryza sativa) Sebagai Pewarna Alami dalam Pembuatan Kreasi Bakso Ikan Ditinjau dari Uji Organoleptik dan Kandungan Gizi
H Minantyo, PS Winarno, A Hariohoedojo
Fakultas Teknik Universitas Negeri Semarang, 2016
42016
Preparation of Active Food Packaging and Coating Material Based on Bacterial Cellulose to Increase Food Safety
J Sulistyo, PS Winarno, IY Pratiwi, LP Ridfan, KM Pranata, RMR Chick
PERHIMPUNAN AHLI TEKNOLOGI PANGAN INDONESIA (PATPI) YANG DITERBITKAN …, 2023
32023
Penggunaan Ampas Kopi sebagai Bahan Tambahan Inovatif dalam Pembuatan Espresso Ice Cream Ditinjau dari Uji Organoleptik
PS Winarno, IC Dewi, A Shifra
Universitas Muhammadiyah Buton, 2022
32022
Pendampingan Usaha Pengembangan Produk Kudapan Dengan Bahan Jambu Biji di Desa Kebaron Sidoarjo
H Minantyo, PS Winarno, M Soediro, BY Kristama
Jurnal Abadimas Adi Buana 4 (1), 7-12, 2020
32020
ANALISIS STRATEGI MARKETING DAN PENERIMAAN PASAR PADA PRODUK BIJI ALPUKAT “ALPUKATUIL”
PS Winarno, MA Imawan, IC Dewi
Jurnal Ilmiah Manajemen, Ekonomi, & Akuntansi (MEA) 6 (3), 240-252, 2022
22022
Organoleptic testing of fish meatball fortified with various colored vegetables
H Minantyo, A Hariohoedojo, PS Winarno
AIP Conference Proceedings 1818 (1), 2017
22017
The creation of barracuda fish based meatball as nutritious food
A Hariohoedojo, H Minantyo, PS Winarno
Food Science and Quality Management-Vol. 43–2015-P. 73-78–ISSN: 2225-0557 …, 2015
22015
The Effects Of Product Quality And Price On Buying Decision For Coffee Product At Strada Coffee, Semarang
PS Winarno
EKONOMIKA45: Jurnal Ilmiah Manajemen, Ekonomi Bisnis, Kewirausahaan 5 (2 …, 2018
12018
Pelatihan Membuat Quiche Lorraine Bagi Peserta Didik Program Double Track Kelas XI Sekolah Progresif Bumi Shalawat
PS Winarno, IC Dewi, TK Sudibyo, CF Wahjudi
I-Com: Indonesian Community Journal 2 (3), 720-725, 2022
2022
SANG PENCERAH
PS Winarno, IC Dewi, A Shifra
2022
PENAMBAHAN LAMTORO (LEUCAENA LEUCOCEPHALA) PADA PENGOLAHAN ROTI GANDUM
F Leoparjo, PS Winarno
2022
ABON TUNAS UMBUT ROTAN ((Daemoonorps draco. Sp DENGAN IKAN TONGKOL (Euthynnus affinis C
H Minantyo, MR Sondak, M Soediro, PS Winarno
2022
PENDAMPINGAN PENGEMBANGAN VARIASI PRODUK ROTI DAN JENIS CAKE DI LA-DONAT, DESA TANGGIR, MALO, BOJONEGORO, JAWA TIMUR
H Minantyo, PS Winarno, V Yuwono, EM Kusumaningrum, I Aquilera
Jurnal Leverage, Engagement, Empowerment of Community (LeECOM) 2 (2), 2020
2020
Pendampingan Pengembangan Usaha Untuk Meningkatkan Nilai Jual Dalam Rangka Mengembangkan Wira Usaha “La Donat” di Desa Tanggir, Malo, Bojonegoro Jawa Timur
H Minantyo, PS Winarno
Jurnal Leverage, Engagement, Empowerment of Community (LeECOM) 2 (1), 2020
2020
Kreasi Inovasi Bakso Sehat Sebagai Makanan Jajanan Yang Bergizi Untuk Meningkatkan Penjualan
H Minantyo, PS Winarno, A Hariohoedojo
Direktoral Jenderal Kekayaan Intelektual, 2018
2018
Variation of roasting temperature in making cookies with barlin banana flour base and skin (Musa Acuminata AA) on dietary fiber content and organoleptic test
H Minantyo, PS Winarno, W Warrauw
Jurnal Kompetensi Teknik 10 (2), 14-20, 2018
2018
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20