Ikuti
Iwan Taruna
Iwan Taruna
Lecturer, Faculty of Agricultural Technology, University of Jember
Email yang diverifikasi di unej.ac.id
Judul
Dikutip oleh
Dikutip oleh
Tahun
Drying of soy pulp (okara) in a bed of inert particles
I Taruna, VK Jindal
Drying Technology 20 (4-5), 1035-1051, 2002
582002
‘Wader’(Rasbora jacobsoni) protein hydrolysates: production, biochemical, and functional properties
Y Witono, I Taruna, WS Windrati, L Azkiyah, TN Sari
Agriculture and agricultural science procedia 9, 482-492, 2016
322016
Penentuan tingkat sangrai kopi berdasarkan sifat fisik kimia menggunakan mesin penyangrai tipe rotari
S Sutarsi, E Rhosida, I Taruna
202016
Characteristics and Sensory Analysis of Ketchup and Sauce Products from “Bibian” Fish Hydolysate
Y Witono, WS Windrati, I Taruna, A Afriliana, A Assadam
American Journal of Food Science and Technology 2 (6), 203-208, 2014
202014
Production and characterization of protein hydrolyzate from “Bibisan Fish”(Apogon Albimaculosus) as an indigenous flavor by enzymatic hydrolysis
Y Witono, WS Windrati, I Taruna, A Afriliana, A Assadam
152014
HIDROLISIS IKAN BERNILAI EKONOMI RENDAH SECARA ENZIMATIS MENGGUNAKAN PROTEASE BIDURI [Enzymatic Hydrolysis of the Low Economic Value Fishes using Biduri’s Protease]
Y Witono, I Taruna, WS Widrati, A Ratna
Jurnal Teknologi dan Industri Pangan 25 (2), 140-140, 2014
132014
Sutarsi. 2014. Kualitas Fisik Tepung Sukun Hasil Pengeringan Dengan Oven Microwave
AL Hakim, I Taruna
Jurnal Teknologi Pertanian 1 (1), 1-5, 0
10
Profil flavor enhancer hasil hidrolisis enzimatis ikan bernilai ekonomi rendah dalam penggunaannya sebagai ingredien pada makanan
Y Witono, WS Windrati, I Taruna, AD Masahid, AB Dardiri
Jurnal agroteknologi 11 (01), 69-81, 2017
92017
Aktivitas antioksidan hidrolisat protein ikan wader (Rasbora jacobsoni) dari hidrolisis oleh enzim calotropin dan papain
Y Witono, M Maryanto, I Taruna, AD Masahid, K Cahyaningati
Jurnal Agroteknologi Vol. 14 No. 01 (2020), 2020
82020
Kelayakan Pemanfaatan Limbah Cair Tahu pada Industri Kecil di Dusun Curah Rejo Desa Cangkring Kecamatan Jenggawah Kabupaten Jember
E Novita, I Taruna, TF Wicaksono
72016
Kinetika pengeringan lapisan tipis umbi iles-iles menggunakan metode pengeringan konveksi
I Taruna, EH Sutanto
Prosiding Seminar Nasional FTP-UNPAD-HIPI-2014. Jatinegara: Buku III Bidang …, 2013
62013
Formulation of flavor enhancer from common barb (Rasbora jacobsoni) protein hydrolysate
Y Witono, RR Fauziah, WS Windrati, I Taruna, L Azkiyah, RP Wijayanti
AIP Conference Proceedings 2199 (1), 2019
52019
Amino acids profiles and chemical properties of four inferior sea fishes in madura, Indonesia
Y Witono, I Taruna, WS Windrati
52014
Kajian Pengeringan Lateks Dengan Unit Pengering Bertenaga Listrik Pada Pengolahan Karet (Heven brassiliensis)
H Rahardiansyah, I Taruna, S Soekarno
Jurnal Agroteknologi 8 (02), 179-184, 2014
42014
Enzymatic hydrolysis of the low economic value fishes using biduri's protease.
Y Witono, I Taruna, WS Widrati, A Ratna
42014
Characteristics of okara color change during convective drying process
I Taruna, J Astuti
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 131 (1), 012007, 2018
32018
Pemanfaatan Kotoran Sapi Sebagai Bahan Bakar Alternatif Pada Proses Pembakaran
IB Suryaningrat, I Taruna
32015
Physicochemical and functional properties of mixed fishes hydrolysates obtained enzymaticly from Apogon albimaculosus, Platycephalidae cymbacephalus and Cynoglossus lingua
AB Mananda, Y Witono, I Taruna, WW Kang
32014
Physical quality characteristics of the microwave-dried breadfruit powders due to different processing conditions
I Taruna, AL Hakim
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 131 (1), 012008, 2018
22018
Sensory Profile on Robusta Coffee by Rate-All-That-Apply (RATA)
M Belgis, TZ Arifin, D Prameswari, I Taruna, M Choiron, Y Witono, ...
Pelita Perkebunan (a Coffee and Cocoa Research Journal) 39 (1), 2023
12023
Sistem tidak dapat melakukan operasi ini. Coba lagi nanti.
Artikel 1–20