Ikuti
Athiefah Fauziyyah
Athiefah Fauziyyah
Dosen Teknologi Pangan, Universitas Terbuka
Email yang diverifikasi di ecampus.ut.ac.id
Judul
Dikutip oleh
Dikutip oleh
Tahun
Tracer study pada program studi S1 teknologi pangan Universitas Terbuka
DN Hakiki, A Fauziyyah, E Yuliastuti
Jurnal Pendidikan Terbuka Dan Jarak Jauh 21 (1), 14-22, 2020
82020
Evaluasi Penerapan Cara Produksi Pangan Olahan yang Baik (CPPOB) pada UMKM Es Krim di Provinsi Kepulauan Riau
R Fahlevie, A Fauziyyah
SAINTEKES: Jurnal Sains, Teknologi Dan Kesehatan 2 (3), 424-433, 2023
42023
The effect of beneng taro (Xanthosoma undipes K. Koch) flour substitution on physical and sensory characteristics of muffins
W Nurtiana, R Rismaya, EYE Sulistyawati, A Fauziyyah, DN Hakiki, ...
Food ScienTech Journal 4 (2), 129-144, 2022
42022
Aktivitas Antioksidan dan Screening Fitokimia Kulit Bligo (Benincasa hispida)
DN Hakiki, A Fauziyyah, S Wijanarti
ALCHEMY Jurnal Penelitian Kimia 17 (1), 27-36, 2021
42021
Interaksi Aktivitas Antioksidan dan Uji Kestabilan dari Ekstrak Air Jahe, Secang dan Cengkeh
A Fauziyyah
Institut Pertanian Bogor, 2018
32018
Potential of Moringa Leaves (Moringa Oleifera L.) as a Functional Food Ingredient for Fortification of Iron Mineral Muffins
R Rismaya, EYE Sulistyawati, W Nurtiana, A Rahmawan, A Fauziyyah, ...
International Conference on Multidisciplinary Academic Studies 1, 28-35, 2023
12023
Peningkatan Pengetahuan Dan Keterampilan Kader Pos Binaan Terpadu (Pobindu) Dalam Produksi Makanan Sehat Berbasis Labu Kuning Untuk Para Lansia
EYE Sulistyawati, R Rismaya, MR Radiansyah, DN Hakiki, A Fauziyyah
Diseminasi: Jurnal Pengabdian Kepada Masyarakat 5 (2), 256-268, 2023
12023
Kontribusi Kandungan Zat Gizi Bakso Aci Pada Angka Kecukupan Gizi Remaja
EYE Sulistyawati, DN Hakiki, A Fauziyyah
Gorontalo Agriculture Technology Journal 4 (2), 69-77, 2021
12021
Potensi Foodbar Bligo Sebagai Produk Pangan Darurat
A Fauziyyah, DN Hakiki
Jurnal Gizi dan Pangan Soedirman 5 (1), 33-45, 2021
12021
UJI KUALITATIF FORMALIN PADA IKAN ASIN JAMBAL ROTI DI PASAR TRADISIONAL DAN ONLINE KABUPATEN KARAWANG
Y Hermawan, R Rismaya, A Fauziyyah, M Ulfah
Jurnal Kesehatan Masyarakat 11 (6), 2024
2024
The effect of marinating using natural preservatives on shelf life of beef meat
L Nadia, R Ridawati, A Hartari, A Alsuhendra, A Fauziyyah
AIP Conference Proceedings 3048 (1), 2024
2024
The effect of temperature and drying time on physicochemical characteristics of Moringa leaf flour
R Rismaya, EYE Sulistyawati, W Nurtiana, DN Hakiki, A Fauziyyah, ...
AIP Conference Proceedings 3048 (1), 2024
2024
Utilization of pectin from orange peel for edible packaging in fruit commodities: Literature review
AS Rahma, D Priandana, A Fauziyyah
AIP Conference Proceedings 3048 (1), 2024
2024
The effect of different sweetener on physical and sensory characteristic of Wedang Uwuh, an Indonesian traditional drink
A Fauziyyah, QD Utama, SH Hasanah, MR Radiansyah, DN Hakiki
AIP Conference Proceedings 3048 (1), 2024
2024
Physical and Organoleptic Quality Characteristics of Ice Cream Made from Arabica Coffee (Coffea Arabica) Grounds
SS Nugraha, A Fauziyyah
E3S Web of Conferences 483, 02002, 2024
2024
Consumer Perception on Tuna Fish Meat Marinated with Natural Preservatives
L Nadia, R Ridawati, A Hartari, A Alsuhendra, A Fauziyyah
E3S Web of Conferences 483, 02003, 2024
2024
Pengaruh substitusi kulit kentang (Solanum tuberosum L.) dalam pembuatan bakso ayam terhadap mutu kimia, kandungan zat besi, dan mutu organoleptik
ENF Karunia, A Fauziyyah
Agrointek: Jurnal Teknologi Industri Pertanian 17 (4), 951-963, 2023
2023
Organoleptic, Chemical, and Microbial Characteristics of Extrudate Products from the Synthesis of Shrimp Shell and Milk Bones Waste as a High Source of Protein and Calcium
MYAZ Amin, L Firnanada, A Fauziyyah
International Conference on Multidisciplinary Academic Studies 1, 192-201, 2023
2023
Characteristics of brownies from mocaf flour (modified cassava flour) and black soybean flour (Glycine soja)
H Hariadi, CEW Anggara, A Fizriani, J Judiono, AA Quddus, W Widiawati, ...
Applied Research in Science and Technology 3 (1), 13-26, 2023
2023
Effect of green tea extract addition on antioxidant activity, physicochemical, and organoleptic properties of functional beverages
H Hariadi, A Susilo, EYE Sulistyawati, A Fauziyyah, Y Ikrawan, J Judiono
Open Global Scientific Journal 2 (2), 60-65, 2023
2023
Sistem tidak dapat melakukan operasi ini. Coba lagi nanti.
Artikel 1–20